Kansainväliset levymessut Riihimäellä 18.2.

Kuvat:

14.02.2018 20:53


Levymessut Riihimäellä 18.2.2018

Riihimäen Matkakeskuksesta alkaa muodostua varsin merkittävä kohde musiikin harrastajille. Käynnit eivät ole toki jokapäiväisiä, mutta levymessut kutsuvat vinyylin ja miksei CD:nkin ystävät hoodeille pari kertaa vuodessa, ja taas on sen aika. Kansainväliset levymessut täyttävät Matkakeskuksen suurehkon liiketilan sunnuntaina 18.2.18 suomalaisilla ja ruotsalaisilla levyillä. Popup-levykauppaa ei keskuksessa tällä kertaa ole, vaan kaikki voimat keskitetään levymessupäivän tarjontaan.

Levymessut ovat keräilijöille toisinaan joulu, juhannus ja vappu  samana päivänä, kun tuuri käy. Riihimäen levymessuiltakin on tehty löytöjä ja näin varmasti jatkuu sunnuntainakin. Pöydät notkuvatkin niin edullisia löytöjä kuin hintavampiakin harvinaisuuksia niin vinyyli- kuin CD-levyinäkin. Mukana on talven tapaan myös pari ruotsalaista huippukauppiasta, joten jotain uutta on varmasti tarjolla. Alustavasti mukana on myös levysoitinten maahantuoja, jolta voi ostaa oikein hyvin soivan pelin vaikka paikan päällä. Jos vinyylilevyistä on tullut taakka tai niistä haluaa muuten eroon, niin se käy levymessuilla. Levyjä nimittäin myös ostetaan paikan päällä, pisteet on merkitty lapuin.

Levymessut siis Riihimäen Matkakeskuksen Liikeradalla su 18.2.18 klo 11-15. Kolikoiden kilistelyä ei ovella tarvita, kuten aina, kun siihen on mahdollisuus. Eli vapaa pääsy.

Takaisin