Levymessut ja Popup-levykauppa Riihimäellä

Kuvat:

04.09.2017 09:53


POPUP-levykauppa Riihimäellä koko syyskuun ajan

Vinyyli voi hyvin ja paksusti, näin myös Riihimäellä.  Levykauppa piipahtaa jälleen aseman maisemissa syyskuun ajan. Lisäksi Asematapahtuman päivänä 10.9. Matkakeskuksessa myös messuillaan levyjen ympärillä.

Levymessut ovat keräilijöille toisinaan joulu, juhannus ja vappu  samana päivänä, kun tuuri käy. Juuri viime talvena pirkkalainen keräilijä löysi Matkakeskuksesta levyn, jota hän oli etsinyt vain hetken…. nimittäin 25 vuotta. Kyseessä ei olllut huippukallis harvinaisuus, vaan huono löytötuuri kääntyi vihdoin hyväksi.

Pöydät notkuvatkin niin edullisia löytöjä kuin hintavampiakin harvinaisuuksia aina vinyyli- ja CD-levyinäkin. Luit oikein, myös useat CD-levyt ovat hyvin haluttuja. Nimittäin joskus levyjä julkaistiin vain nimeksi toisessa ja sitten toisessa formaatissa, jolloin harvinaisuuksista vastasivat julkaisijat.

Levymessut Riihimäen Matkakeskuksen Liikeradalla su 10.9.17 klo 11-16.
Vapaa pääsy

Messuviikon alusta alkaen on levyjä saatavilla Riihimäeltä, kun popup-levykauppa aukeaa Matkakeskuksessa ma 4.9.17 klo 11.00 ja on avoinna ma-pe klo 18.00 asti, sekä kuluvan viikon sunnuntaina klo 10-16.

Kaupassa myydään ja ostetaan äänilevyjä, kuten ennen vanhaan. Tarjolla on hienoa musiikkia niin CD- kuin vinyyliformaatissakin noin kuukauden ajan.

Takaisin