UMOn syyskausi käynnistyy

Kuvat:

01.09.2017 20:22


Jacob Collier

Kuluvana syksynä UMOn solisteina nähdään nimekkäitä muusikkoja niin maailmalta kuin koti-Suomestakin. Yksi syksyn kohokohdista on UMOn, Helsingin kaupunginorkesterin ja maineikkaan Metropole Orkestin ylikapellimestari Jules Buckleyn jälleennäkeminen, kun yli sadan muusikon seuraksi lavalle littyvät Hammond-guru ja showmies Cory Henry sekä YouTubessa miljoonat musiikkifanit hurmannut ja kaksi Grammy-palkintoa tänä vuonna voittanut Jacob Collier. Marraskuussa solistiksemme saapuu Beatlesin klassikkoalbumin uudelleensovittanut multi-instrumentalisti Django Bates. Kotimaisesta kaartista solisteinamme nähdään mm. Teemu Viinikainen, Severi Pyysalo, Lauri Porra, Mikko Helevä ja Veli Kujala. 

Syyskuun viimeisellä viikolla 29.9. julkaistaan Nicole Willisin ja UMOn yhteinen albumi My Name Is Nicole Willis.

Lokakuussa UMO debytoi G Livelabin lavalla, kun se nappaa laajasta kirjastostaan Kerkko Koskisen kanssa v. 2007 levyttämänsä Agatha-teoksen. Svart Records julkaisee Agathan vinyylipainoksen edeltävällä viikolla.

Syksy tuo mukanaan uutta: 16-henkisen big band -kokoonpanon ohella UMO konsertoi jatkossa myös pienyhtyeidensä voimin, jotka mukautuvat hyvin erilaisiin tiloihin ja tilaisuuksiin. Pienyhtyetoiminta alkaa syyskuun viimeisellä viikolla Temppeliaukion päiväkonserteilla.

UMOn suositut lounaskonsertit Savoy-teatterissa saavat jatkoa neljänä tiistaina; ensimmäinen konsertti on jo 12.9.

Lokakuussa olemme mukana Suomen suurimmissa avointen ovien päivässä, jolloin toivotamme yleisön tervetulleeksi seuraamaan orkesterimuusikon arkea harjoituksiimme.

 

umo.fi

 

Takaisin