”Uusi vuosi – uudet kujeet”

Kuvat:

13.01.2015 07:50


– Viime vuosi oli aika menestyksellinen. Soitimme kaksilla festivaaleilla, Forssan Tyykijazzeilla sekä Mannaminnen New Orleans festivaaleilla Ruotsissa Höga Kustenilla. Lisäksi meillä oli yli 20 keikkaa eli saman verran kuin viime vuosina yleensä. Julkaisimme myös alkuvuodesta CD-levyn, kertoo Birger´s Ragtime Bandin johtaja Birger Lindström.

– Jazzmatka Höga Kustenille Ruotsiin oli erittäin onnistunut. Mukana oli bussilastillinen faneja. Näyttää kuitenkin siltä ettei ensi kesänä tulisi jazzmatkaa. Yritetään taas vuodeksi 2016.

– Nyt katsomme eteenpäin, keikkalistalla on jo yli 10 keikkaa. Niin kuin ennenkin soitamme Kahdessa Kanassa kerran kuussa. Ensimmäinen esiintyminen on jo keskiviikkona 21. tammikuuta klo 18.30-22.00. Tämän jälkeen 1. maaliskuuta  Åke Grandellin jazzfestivaali, missä meillä on Kauniaisten kirkossa kirkkokonsertti. Seuraavaksi tulee eläkeläisten jazzristeily Tukholmaan Vikingin laivalla 26 -28. huhtikuuta. Voi tulla mukaan kuuntelemaan jazzia vaikka ei olisikaan eläkeläinen.

– Lisäksi tulemme julkaisemaan uuden levyn, joka tällä kertaa on CD-single, siis levyllä on ainoastaan viisi kappaletta. Charlotta Kerbs laulaa kaikissa kappaleissa yleisön pyynnöstä. Julkaisutilaisuus on Teatteriravintola Kahdessa Kanassa 11. helmikuuta klo 18.30 -22.00.

Charlotta Kerbs, Jussi Sipilä ja Robi de Godzinsky mixaamassa uutta levyä

Charlotta Kerbs, Jussi Sipilä ja Robi de Godzinsky mixaamassa uutta levyä

– Viime aikoina olen työskennellyt bändin kotisivujen parissa. Niitä voi tutkiskella klikkaamalla linkkiä:  http://www.lblproductions.net/BRB/.

– Näiltä sivuilta saa ilmaiseksi ladata kolme Birger’s Ragtime Bandin kappaletta, katsoa missä ja milloin bändi esiintyy, ostaa bändin levyn, katsella videoita ja kuvia sekä buukata bändin juhlia varten, Birger summaa.

Birger´s Ragtime Band: Sven-Erik Krogius (dr washboard), Birger Lindstrom (cl), Charlotta Kerbs (voc), Jussi Sipilä (b), Robert de Godzinsky (pno, voc) ja Jukka Järvelä (bjo).

Alkuvuoden keikkalista:

Jan. 21, Helsinki, Teatteriravintola Kaksi Kanaa, Birger’s Ragtime Band, 18.30-22

Feb. 11, Helsinki, Teatteriravintola Kaksi Kanaa, Birger’s Ragtime Band, 18.30-22

Mar. 01, Kauniainen Church Consert, Ake Grandell’s Festival, Birger’s Ragtime Band

Mar. 18, Helsinki, Teatteriravintola Kaksi Kanaa, Birger’s Ragtime Band, 18.30-22

Apr. 15, Helsinki, Teatteriravintola Kaksi Kanaa, Birger’s Ragtime Band, 18.30-22

Apr. 26-28, Jazzristeily Viking, Birger’s Ragtime Band

May. 13, Helsinki, Teatteriravintola Kaksi Kanaa, Birger’s Ragtime Band, 18.30-22

May. 22, Tikkujamit, Birger’s Ragtime Band

Takaisin