Flame Jazz Cruise 13

Kuvat:

23.05.2018 11:17


Arttu Takalo (© Osku Rajala)

Viking Grace tarjoilee syyskuun 22.-23. päivinä tuttuun tapaan pienen jazzfestivaalin merellä Flame Jazz Cruisen muodossa!

Kolmannentoista jazzristeilyn kattaus liikkuu menomatkalla L’Alliance Takalon hienovaraisesta tulkinnasta Nassaun Fasaanin räjähtävään fuusioenergiaan. Varsinaiseen lauantai-illan huumaan risteilykansan johdattelee kansainvälistä menestystä nauttiva suomalais–beniniläinen Helsinki-Cotonou Ensemble, jonka musiikki on suoraan tanssisuoneen iskevä yhdistelmä länsiafrikkalaisia voodoo-rytmejä, afrobeatia, jazzia ja funkia.

Jazzia ja iskelmää avantgardistisesti yhdistelevä Gourmet herättelee paluumatkalle rikkaalla soundimaailmallaan. Sunnuntaina päästään myös elokuviin, kun tuorein Yrjö-palkittu, trumpetisti Verneri Pohjola ja monipuolinen lyömäsoitintaiteilija Mika Kallio esittävät teoksensa Animal Image, ja Voguessa nähdään myös kuvataiteilija ja valokuvaaja Perttu Saksan dokumenttielokuva, johon musiikki on sävelletty.

Risteily huipentuu suomijazzin eliittiin kuuluvan saksofonisti Timo Lassyn sekä Ricky-Tick Big Bandin vaskipuhaltajien seurassa kolmentoista soittajan vastustamattomalla groove-energialla ja kuumalla svengillä.

Normaalilla risteilylipulla pääsy kaikkiin risteilyn konsertteihin.
Laivan lähtö Turun satamasta lauantaina 22.9. klo 20.55.
Paluu sunnuntaina 23.9. klo 19.50

L’Alliance Takalo
Nassaun Fasaani
Helsinki-Cotonou Ensemble

Gourmet
Verneri Pohjola & Mika Kallio – Animal Image
Timo Lassy & Ricky-Tick Big Band Brass

www.flamejazz.com

Takaisin