Jazzliitto hakee syksyn 2018 kiertubändejä

Kuvat:

06.09.2017 09:59


Syksyn 2018 "bändimetsästys" on alkanut

Syksyllä 2018 Suomen Jazzliitto osallistuu neljän Jazz Finland -kiertueen tuotantoon. Kiertueista kaksi on liiton omatuotantoisia ja kaksi kiertuetta saa tuotantotukea.

Jazz Finland -kiertuetoiminnalla halutaan taata korkeatasoinen jazzkonserttitoiminta ympäri Suomea myös festivaalikauden ulkopuolella. Kiertuetoimintaa on viime vuosina kehitetty alan omaa aktiivisuutta tukevaan suuntaan, ja liiton omatuotantoisten kiertueiden ohella yhteistuotannot ulkopuolisen kiertuejärjestäjän kanssa ovat vakiintuneet uudeksi toimintamuodoksi. Yhteistuotantokiertueilla pyritään luomaan muusikoille uusia esiintymismahdollisuuksia (uudet keikkapaikat), vahvistamaan välittäjäportaan toimintamahdollisuuksia sekä tuottamaan edelleen monipuolista jazzmusiikillista sisältöä paikallisyleisöille valtakunnallisesti.

Yhteistuotantokiertueiden sopimukset tehdään kiertueen tuotannosta itsenäisesti vastaavan tuotantotahon kanssa. Jazzliitto tukee kiertueiden tuotantoa taloudellisesti sekä tarjoamalla niiden käyttöön tuotantokalustoa (kiertuebussi, PA) sekä omat yhteistyösopimuksensa. Jazzliiton vuosittainen kiertuemäärä on pysynyt samana tai jopa kasvanut yhteistuotantoisen kiertuemallin myötä.

Oheisen linkin kautta voi hakea sysksyn 2018 molempia kiertueita.  Samalla voi hakea esiintymään kesän 2018 kesätapahtumiin, Jazz-Espalle ja Jazzjatkoille. Haku alkaa 4.9. ja päättyy 2.10.2017. Valinnat tehdään marraskuussa.Tarkemmat tiedot molemmista kiertuekäytännöistä löytyvät hakulomakkeesta, ja lisätietoja saa Jazzliiton toimistosta.

TÄSTÄ LINKISTÄ.

Takaisin