Equally Stupid: Escape from the Unhappy Society

Kuvat:

11.01.2017 09:22


Equally Stupid: Escape From The Unhappy Society

Suomalais-sveitsiläis-islantilainen jazztrio Equally Stupid on Pauli Lyytisen, Sigurdur Rögnvaldssonin ja David Meierin muodostama vahva ja energinen yhtye, jonka tuotanto on melodista ja rytmisesti monikerroksista. Menevät ja mm. progressiivisesta rockmusiikista ammentavat sävellykset jättävät runsaasti tilaa väkeville solisteille.

Eclipse Musicin helmikuussa 2014 julkaisema debyyttilevy Exploding Head sai riemastuttavan vastaanoton niin levyllä kuin keikkalavoillakin. Trion toinenkin albumi ”Escape From The Unhappy Society” julkaistaan Eclipse Music levymerkille Vapaat äänet – kiertueen yhteydessä tammi-helmikuussa 2017. Toisella albumillaan Equally Stupid vie musiikkinsa entistä persoonallisempaan ja mielikuvitusrikkaampaan suuntaan monenkirjavine sävellyksineen ja soitinyhdistelmineen.

Equally Stupidin muodostama trio koostuu kolmesta omaleimaisesta artistista, joista jokaisella on takanaan jo yli 10 vuoden aktiivinen kansainvälinen ura oman musiikin parissa. Lyytisen viime vuosien aktiivisimpia yhtyeitä ovat olleet mm. Elifantree, Pauli Lyytinen Machinery ja Raoul Björkenheim eCsTaSy. Rögnvaldsson on tullut tutuksi mm. Sigurdur Rögnvaldsson Dark Forest, DEFEKT ja Uinuva yhtyeistään. Meierin on viime vuosina ollut esillä mm. Schnellertollermeier, Trio Riot ja Hunter-Gatherer yhtyeillään.

Pauli Lyytinen (FI) – tenori-, basso-, ja alttosaksofoni, efektit, syntetisaattori, sävellys
Sigurdur Rögnvaldsson (IS) – baritonikitara, sävellys
David Meier (CH) – rummut

1. Politician’s Nightmare
2. Birdlife
3. Legacy to the Children of the 21st Century
4. Fool’s Paradise
5. Cruising Back to Mother Earth
6. The Garden of Edward James
7. Paranoia
8. Transpiration
9. Escape from the Unhappy Society

Releases January 27, 2017

Takaisin